Tangkahan, Mega Inn Guesthouse

Sumatra

Midden in de pure jungle, treft u deze eenvoudige, maar lieflijke accommodatie aan. Het guesthouse is gelegen in een weinig bezocht deel van het Gunung Leuser National Park. Hiervandaan kunt u tuben of een jungletrekking maken. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en omgeving.

Locatie

Mega Inn Lodge is midden in de jungle gelegen, in het Gunung Leuser National Park. Via een hangbrug maakt u de oversteek naar uw accommodatie. Niet gevreesd, de koffers worden voor u gedragen.

Accommodatie

U slaapt midden in de jungle. Geen wifi-internet, maar wel de kans om aapjes te zien. Het guesthouse beschikt over 19 zeer eenvoudige lodges. In de kamer staat een bed en kastje waar u wat spullen in kan opbergen. De mogelijkheid is er om een extra bed bij te zetten. 

 

In de badkamer staat een mandibak en toilet dat u moet doorspoelen met koud water. Sommige kamers beschikken over een Indonesisch hurktoilet. De douche (een PVC-pijpje uit de muur) heeft geen warm water. 

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar u zowel Indonesisch of Westers kunt ontbijten. Wij, Van Verre medewerkers, vonden het eten erg goed en uitgebreid, waardoor u makkelijk ook voor de lunch of diner kunt aanschuiven. Als u een excursie wilt maken, zoals tuben over de rivier of een trekking maken.

 

Als u op excursie wenst door de jungle regelt het hotel dit graag voor u. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en gaat zo met u mee tijdens uw excursie. 's Avonds treed het personeel vaak op in de bar van het verblijf. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën