Medan, Aryaduta hotel

Sumatra

Het prachtige luxe hotel in het centrum van Medan is een goed begin van uw reis. Even genieten van comfort en heerlijk eten. 

Locatie

Het hotel ligt in het midden van het centrum van de stad Medan en grenst aan een shoppingmall.

Accommodatie

 

De prachtige grote lichtgekleurde lobby is gelegen op de 9e etage van het gebouw. Hier bevindt zich het restaurant dat de gelegenheid biedt om te ontbijten, lunchen en dineren. Tevens ziet u hier het mooie zwembad dat omringd wordt door vele ligbedden.

 

Het hotel heeft 200 kamers die verdeeld zijn in drie verschillende kamertypes:

  • Deluxe room, gelegen op de 9e, 10e en 11e etage. Deze ruime kamers bieden zowel twee eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Er zijn kamers met city en pool view maar hebben geen balkon. Op de kamer is ruimte voor één bijzetbed (opklapbed).
  • Aryaduta Club, ook deze kamers bevinden zich op de 10e en 11e etage. De kamers zijn ruimer dan de Deluxe kamers. Hier kunnen eventueel twee bijzetbedden (opklapbedden) geplaatst worden.
  • Poolterrace room, deze kamers zijn gelegen op de 9e etage en zijn qua formaat gelijk aan de Deluxe kamers maar hebben een eigen terras bij het zwembad.

 

Alle kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, waterkoker, safety depositbox, föhn, zitje, televisie, koelkast, minibar. Een aantal kamers heeft connecting doors. Alle kamers zijn strak van vorm ingericht en voorzien van mooie donkere houten meubels.

 

Voorzieningen

Het hotel heeft een zwembad, restaurant, gym, wifi, een lift, roomservice en wasservice.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.