Sangalaki Archipel, Maratua, Maratua Paradise Resort

Kalimantan

Een droom die uitkomt: huisjes op het strand en op palen op het water bij een azuurblauwe zee met mooie onderwaterwereld.

Locatie

Op het grootste eiland van de Derawan of ook wel Maratua archipel: Maratua. U loopt hier niet even een rondje om het eiland. Het is zeer langgerekt. Het is echt tropisch: helder blauw water, witte zandstranden door palmbomen omzoomd, een mooie onderwaterwereld. Op loopafstand is een dorpje.

Accommodatie

Er zijn huisjes op het land, aan het strand en in een rij erachter en er zijn huisjes op palen op het water. Alle huisjes zijn van hout gemaakt. De inrichting is eenvoudig. In de kamers is airconditioning, een koelkastje, een kluisje, een föhn en er zijn faciliteiten om koffie en thee te zetten. Er is de hele dag elektriciteit en de badkamers hebben warm en koud water. Er is ook een televisie, maar meestal heeft u geen ontvangst, dus stelt u zich daar niet al te veel van voor.

 

Kamertypes:

  • Er zijn twaalf beachchalets. Deze liggen op het land. Er zijn twee rijen van zes huisjes. De eerste rij staat direct aan het strand en de tweede rij iets erachter in de tuin. Er zijn zowel kamers met een tweepersoonsbed als kamers met twee eenpersoonsbedden. Sommige kamers hebben alleen een douche, andere een douche en een bad.
  • Twee waterchalets. Dit zijn huisjes op het water. Beide hebben twee eenpersoonsbedden. Het uitzicht vanaf de waterchalets is schitterend!
  • Tien watervilla’s. Deze zijn ook op het water gebouwd. Ze zijn iets groter dan de waterchalets. Er zijn zowel kamers met een tweepersoonsbed als kamers met twee eenpersoonsbedden. Sommige kamers hebben alleen een douche, andere een douche en een bad.

 

In alle kamertypes kan een extra bed erbij gezet worden. Alle kamers zijn prima, maar voor het ultieme bounty-gevoel zijn de watervilla’s een aanrader!

Voorzieningen
  • Duikcentrum. Boot met de mogelijkheid om 3 duiken per dag te maken. Er worden ook duikcursussen gegeven. U kunt duikmateriaal en snorkelmateriaal ter plekke huren. Er zijn meer dan 20 duikspots in de omgeving. Er is ook een huisrif.
  • Verblijf op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner) en koffie en thee. De maaltijden zijn in lokale of Chinese stijl.
  • Eetruimte
  • Dolfijnexcursie (ter plekke betalen) en excursie naar Kakaban voor duikers en niet-duikers (ter plekke betalen).
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.