Manokwari, Swiss Bel Hotel

Irian Jaya

Het beste hotel in Manokwari is het Swiss Bel Hotel. Deze keten met hotels in Azië richt zich vooral op de steden in de buitengebieden. Tot voor kort waren hier nauwelijks hotels die aan de westerse standaard voldeden, maar nu is dat beter! Een prettige plek om te verblijven in Manokwari.

 

Locatie

Het eerste internationale hotel in Manokwari ligt centraal in het centrum van de stad. Op loopafstand zijn winkels en een supermarkt. De luchthaven ligt op minder dan een kwartier rijden van het Swiss Bel Hotel.

Accommodatie

 

Als u het grote gebouw binnenstapt, oogt de lobby ruim en helder. De kamers zijn ook licht doordat ze voorzien zijn van grote ramen. Een aantal kamers biedt een schitterend uitzicht over de baai, de eilanden voor de kust en in de verte de Arfak bergen. In totaal zijn er 92 kamers, verdeeld over superior deluxe kamers, deluxe kamers en suites. De superior deluxe kamers zijn al prima en deze raden wij aan. Alle kamers beschikken over airconditioning, koffie- en theevoorzieningen, een koelkast en een televisie.

Enkele kamers hebben een kluisje en een föhn Er is een internetverbinding op de kamers (tegen betaling). Een bureau met stoel staat in alle kamers. Zowel de superior deluxe als de deluxe kamers zijn 33 m2 groot. De deluxe kamer heeft een fauteuil als extra.

Er zijn ook suites: 6 junior suites, 11 executive suites en 1 presidential suite. En voor mensen die hier langere tijd verblijven, verhuurt het hotel appartementen.

  

Voorzieningen

Het Swiss Café is een gezellig restaurant in het hotel. In de bar kunt u genieten van een drankje. Er is een fitness ruimte, een zwembad, spa, sauna, stoomcabine en zelfs een whirlpool!

Voor de echt Indonesische ervaring gaat u ’s avonds nog even naar de karaoke in het hotel… 

Er is een lift. Mailen kunt u vanuit het businesscentrum en als u door u schone kleding heen bent, dan kunt u hier kleding laten wassen. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.