Manado-kust, Lumbalumba Diving

Sulawesi

Gezellig resort, dat voornamelijk gericht is op duikers. Maar vanwege de gemoedelijke sfeer zult u zich als niet-duiker hier ook snel thuisvoelen. Even de straat oversteken en u daalt de heuvel af naar zee.

 

Locatie

Lumbalumba Diving is buiten de stad Manado gelegen. Van zee gescheiden door een vrij grote weg, u volgt eenvoudig een pad met een behoorlijk hellingspercentage. Er zijn geen winkeltjes en restaurantjes in de buurt.

Accommodatie

 

Kleinschaligheid ten top: slechts 4 comfortabele bungalows voor 2 personen en 1 familiebungalow voor maximaal 6 personen staan bij Lumbalumba Diving. De huisjes staan in een mooi aangelegde tropische tuin. U dient goed ter been te zijn, de bungalows staan tegen een vrij steile helling gebouwd. Voordeel: het spectaculaire uitzicht over de baai met in de verte de Bunaken eilanden.

In elke bungalow komt u binnen via de hal, waar een ruime kast is. Tevens zijn hier een kluisje, een koelkast en een waterkoker. In alle kamers is airconditioning. Er is warm water in de badkamer en de kamer is lekker licht door de grote schuifdeuren die toegang bieden tot het terras.

In de familiebungalow zijn 3 slaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Deze bungalow kan als geheel verhuurd worden; maar de kamers kunnen ook separaat van elkaar geboekt worden. De familiebungalow ligt bij het zwembad.

Voorzieningen

Er is een zwembad en er zijn spa-faciliteiten.

Het duikcentrum van dit hotelletje staat goed aangeschreven. Ze hebben twee ruime catamarans en een privé pier.

Duikmateriaal kan gehuurd worden en u kunt een PADI cursus volgen. 

Een barretje en restaurantje maken het geheel compleet. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën