Manado-kust, Grand Luley

Sulawesi

Een mooi hotel, prachtig aan zee gelegen. Het hotel bestaat uit gekoppelde bungalows in een schitterende tuin en kamers in een gebouw van twee etages. Een perfecte locatie voor duikers en snorkelaars. Op het complex is een  duikschool aanwezig (PADI), onder leiding van een Nederlandse duikinstructrice. Ontdek de koraalriffen van het Bunaken National Park.

 

Locatie

Het hotel ligt direct aan de kust (geen strand), in een rustige omgeving. Vanuit het hotel kijkt u uit op het Bunaken National Park. Naar Bunaken is circa 10 minuten varen, naar Siladen circa 20 minuten. Het centrum van Manado ligt op 30 à 40 minuten rijden en op een afstand van 45 minuten rijden vindt u het vliegveld.

Accommodatie

Hotel Grand Luley beschikt over 101 kamers en cottages. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, balkon met zitje en een badkamer met douche en toilet. De cottages hebben dezelfde inrichting als de kamers, maar hebben een apart slaapgedeelte en een zitje buiten.

 

Voorzieningen

In het restaurant worden gerechten uit de Indonesische en westerse keuken geserveerd. Er is een bar, zwembad met kinderbad en een apart bad voor duiklessen. Bijzonder is het Big Tree Café onder een gigantisch grote boom, met een fraai uitzicht over zee. 

Verder beschikt het hotel over een eigen duikschool, spa, winkeltje, shuttleservice naar het centrum, internet, speeltoestellen voor kinderen en kluisjes bij de receptie.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.