Magelang, Puri Asri Hotel

Java

U heeft een prachtig uitzicht op de rivier, rijstvelden, dorpjes en bergen. Alleen al in de tuin van het Puri Asri hotel kunt u heerlijk wandelen. Erg leuk voor families met kinderen. Het is een beetje in een bungalowpark-stijl opgezet. Er zijn verschillende kamertypes. Heel leuk zijn de 2-onder-1 kap huisjes en de junior suite rooms met een zwembadje per 2 kamers. Magelang is ideaal als uitgangspunt voor een bezoek aan de Borobudur; het is ca. 30 minuten rijden; en een stuk dichterbij dan Jogyakarta.

 

Locatie

Puri Asri is gelegen aan een rivier, omringd door diverse bergen. Magelang is op ongeveer 1 kilometer van het resort gelegen. Op ca. 30 minuten ligt de Borobudur. Ideaal om ’s ochtends vroeg in alle rust het monument te bezoeken. Naast het hotel is een zwembadencomplex met vele glijbanen.

Accommodatie

 

De 153 kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkast, waterkoker, terras en een badkamer met douche en toilet. De superior kamers zijn naast elkaar gelegen in een gebouw. De executive kamers zijn gelegen in 2-onder-1 kap huisjes en zijn extra uitgerust met minibar en bad.

Voorzieningen

De 2 restaurants serveren gerechten uit de Indonesische, Chinese en Europese keuken. In het café kunt u genieten van een snack of drankje.

Er zijn 2 zwembaden, een kinderbad, fitnessruimte, basketbal-, volleybal- en badmintonveld. Verder is er een spa en een souvenirwinkel.

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën