Gili Gede, Hoola Hoop Bungalows

Lombok

Eenvoudige accommodatie op een prachtige locatie. Vanaf hier heeft u uitzicht over één van de stranden van Gili Gede.

Locatie

Gili Gede is een klein eiland. U kunt overal naar toe wandelen. Het hotel ligt deels op een klif, waardoor u goed ter been dient te zijn. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over strand en zee. Snorkelen kan voor de deur in één van de kleurrijke riffen. Of u kunt een boottochtje maken naar andere mooie snorkelplekjes. Ook een echte aanrader!

Houd er rekening mee dat de moskee in het dorp dichtbij is. U zult (met name op vrijdag) het gebed luid horen. Neem oordopjes mee als u hier geen last van wilt hebben.

Accommodatie

Deze kleinschalige accommodatie heeft 8 huisjes. Dit zijn 4 Lumbung-huisjes en 4 Bungalow-huisjes. Alle huisjes bieden uitzicht op zee. Heerlijk om zo wakker te worden.

 

Kamertype:

  • Lumbung: deze kamers zijn in traditionele Lumbung-stijl gebouwd. Ze beschikken over een tweepersoonsbed en een eigen badkamer.
  • Bungalow: de kamers hebben dezelfde faciliteiten, maar de bungalows zijn een stuk ruimer. Ook is deze net wat meer aangekleed met leuke decoratie van met name schelpen, welke gevonden zijn op het eiland.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Snorkelmogelijkheden
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën