Carita, Lippo Kondominium

Java

Dit appartementencomplex is direct aan het zandstrand van Carita gelegen. Het is een groot gebouw, waarvan een deel van de appartementen in privébezit is. In Carita is niet veel te doen, deze plaats vormt een goede uitvalsbasis voor excursies naar Ujung Kulon National Park, de Krakatau of het Badui-gebied. Voor een strandvakantie raden wij aan om in Anyer te verblijven.

Locatie

Carita ligt op ongeveer 4 uur rijden van Jakarta, aan de westkust van Java. Carita zelf is een klein plaatsje, tegenover het hotel is een restaurant waar u goed kunt eten. Verder zijn er alleen warungs, u kunt hier wel eten, maar het eten is eenvoudig (alleen lokale bewoners). Het appartementencomplex ligt direct aan het strand en de andere kant van het hotel grenst aan de weg. 

Accommodatie

 

De kamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen en zijn onderverdeeld in 1-kamerappartementen, 3-kamerappartementen en 4-kamerappartementen. De kamers zijn netjes en beschikken over airconditioning in de slaapkamer, televisie en een balkon met zitje. De 3- kamerappartementen en 4-kamerappartementen beschikken daarnaast over een woonkamer met keuken, koelkast en ventilator.

De badkamer is voorzien van een douche met warm water en toilet. De 4- kamerappartementen beschikken over 2 badkamers, beide met douche en toilet.

 

Een aantal kamers zijn opgeknapt, deze zullen wij altijd proberen te reserveren.

Voorzieningen

Er is geen restaurant, het ontbijt wordt geserveerd op de kamer of u kunt ervoor kiezen om het restaurant aan de overkant van de weg te ontbijten. In dit restaurant kunt u ook dineren. 

Er is een zwembad met een bar (alleen frisdranken) en de mogelijkheid om diverse watersporten te ondernemen, zoals jetski, bananenboot en surfen.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën