Lembang, Villa Venetys

Java

Dit kleine, leuke, hotel ligt in het berggebied ten noorden van de stad Bandung. Heel geschikt voor diegenen, die kiezen voor rust, frisse lucht en het dorpsleven. Toch ligt het heel gunstig, namelijk niet zo ver van de indrukwekkende vulkaankrater Tangkuban Prahu en de theetuinen. En u kunt makkelijk met uw busje naar het centrum van Bandung, om daar de koloniale wijken te bezoeken.

Locatie

Buiten Bandung, op korte afstand van de Tangkuban Prahu. Het hotel ligt hoog en wij hebben genoten van het schitterende uitzicht over de wijde landelijke omgeving. Het is er koel, een verademing.

Accommodatie

Villa Venetys heeft slechts 11 kamers, kleinschalig dus.

De standaard kamers zijn prima, men heeft gekozen voor goede bedden. Iedere kamer heeft een balkonnetje. Er is 1 senior kamer, met een groot balkon. De grootste kamer, de suite room, wordt ook wel voor families gebruikt (tussen de kamer en de badkamer is een ruimte, waar extra bedden bijgeplaatst kunnen worden).

Voorzieningen

Beneden staan gezellige banken, waar u elkaar kunt ontmoeten. Er is in diezelfde ruimte een kleine bar en een biljart. Het geeft een familiegevoel. De meeste gastenkamers zijn op de verdieping. 

De kamers hebben geen airco, dit is niet nodig (koel). Op het grote terras boven kunt u genieten uitzicht op het fraaie gebied.

Rondreizen bij dit hotel