Legian, Ramada Camakila

Bali

Een heel prettig hotel in Legian. Het hotel bestaat uit twee lange gebouwen waar de kamers zich bevinden.

 

 

Locatie

Een prettig hotel in het gezellige Legian. Als u het hotel uitwandelt loopt u zo Legian in. Toch heeft u binnen in het hotel een rustig verblijf. Het hotel grenst aan het strand maar heeft geen privé strand. Ook hebben de kamers geen zeezicht. Heerlijk genieten van deze prettige accommodatie!

Accommodatie

 

De kamers liggen in twee langgerekte gebouwen van 3 en 4 bouwlagen met ertussen een tuin en een zwembad. Er zijn kamers met tuinzicht en kamers met zwembadzicht.

Er zijn 114 deluxe kamers waar we een extra bed bij kunnen laten plaatsen. De 67 m2 grote kamers beschikken over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche/bad. Ook hebben alle kamers een kluisje.

Suites zijn er eveneens in dit hotel. 

Voorzieningen

Doordat het hotel uit twee lange gebouwen bestaat, lijkt het op sommige plaatsen een beetje krap. Toch heeft het een aangename sfeer om te verblijven. Het hotel heeft twee restaurants. Het restaurant aan de achterzijde van het hotel heeft tevens een klein zwembad. Het grote zwembad biedt voor de kleintjes een kindergedeelte. Wanneer u in het zwembad verblijft kunt u genieten van een lekker drankje in de poolbar! Het hotel beschikt over een lift. 

Wanneer u in het zwembad verblijft kunt u genieten van een lekker drankje in de poolbar! Het hotel beschikt over een lift. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën