Bromo, Lava View Lodge

Java

Lava View Lodge is een ideaal uitgangspunt voor een excursie naar de Bromo-vulkaan. Dichterbij kunt u bijna niet verblijven. U heeft bij het hotel al een prachtig uitzicht op de vulkaan. Het hotel is eenvoudig, maar prima voor één nacht. Er is verder niet zo veel te beleven.

Locatie

Lava View Lodge ligt in het Bromo National Park. U kijkt vanaf de lodge uit op de vulkaan en het omliggende zandzee. Onderweg naar Lava View passeert u kleine dorpjes. Door de afgelegen locatie bent u ’s avonds aangewezen op het hotel.

Accommodatie

De kamers zijn eenvoudig, maar voorzien van de nodige gemakken. Wij boeken enkel de Deluxe kamers en, wanneer gewenst, familiekamers voor onze reizigers. De Deluxe kamers zijn de nieuwste kamers. De kamers hebben een eigen badkamer met warm water, koffie- en theefaciliteiten, flesjes mineraal water, televisie met ook internationale zenders en een balkon met mooi uitzicht over het gebied.

 

Kamertypen

  • Superior kamer: meest eenvoudige kamer en iets gedateerd. Geschikt voor 2 of 3 personen.
  • Deluxe kamer: kamer met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en balkon. In deze kamer kan een extra bed bijgezet worden.
  • Familiekamer: een ruime kamer met twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee aparte bedden. Er wordt een badkamer gedeeld. Er kan een extra bed bijgezet worden voor een 5e persoon.
Voorzieningen
  • Wifi in restaurant en lobby
  • Restaurant
  • Tours naar de Bromo
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën