Kintamani, Lakeview Eco Lodge

Bali

Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op het Baturmeer en Mount Batur. Het hotel vormt een perfect uitgangspunt voor het maken van trekkingen in de omgeving, onder andere naar Mount Batur.

Locatie

Gelegen in Kintamani. Kintamani is hoog gelegen, aan de rand van het Baturmeer. Overdag komen hier veel mensen om te lunchen, maar buiten de lunchtijd is het hier rustig. Er zijn enkele toeristenwinkeltjes in de omgeving. Dineren kan het beste in het hotel, daarbuiten zijn weinig restaurants (afgezien van de grote all-you-can-eat restaurants).

Accommodatie

 De kamers zijn onderverdeeld in 10 superior kamers en 2 deluxe kamers. Alle kamers hebben houten vloeren en een adembenemend uitzicht op het Baturmeer. De kamers beschikken over een televisie, koffie- en theezetfaciliteiten, badkamer met douche en toilet en een balkon met zitje. 6 superior kamers beschikken over een tweepersoonsbed en 4 kamers over 2 eenpersoonsbedden. De deluxe kamers beschikken tevens over een minibar. De bedden in de deluxe kamers kunnen flexibel worden opgesteld, zowel als tweepersoonsbed als twee losse bedden.

Voorzieningen

Er zijn twee restaurants. Eén restaurant is alleen voor gasten van het hotel, dan is er nog een groter restaurant dat wordt gebruikt voor gasten die een lunchstop maken in Kintamani. Er is een bar, waar u kunt zitten rond de open haard en televisie kunt kijken (internationale zenders). 

Vanuit het hotel kunnen 10 verschillende trekkingen in de omgeving worden geboekt. Tevens zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën