Flores, Labuan Bajo, Laprima hotel

Kleine Sunda Eilanden

Prima middenklasse hotel op Flores. Een prima start of einde van uw reis op Flores!

 

Locatie

Laprima hotel ligt aan het strand van Pede in Labuan Bajo. Er staan geen ligstoelen of parasols op het strand. De natuur rondom Laprima is prachtig. U kijkt uit over de baai met z’n vele eilanden en op de achtergrond de groene bergen die zo typerend zijn voor Flores. Naar de haven is het ongeveer 10 minuten rijden en naar de luchthaven een kwartier. U verblijft buiten de drukte van de stad, maar u kunt er wel naar toe lopen.

Accommodatie

 

Er zijn 10 deluxe kamers, 76 superior kamers en 2 Laprima suites. Het gebouw is 9 verdiepingen hoog. Alle kamers zijn ruim en hebben een balkon. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, kluisje en een minibar. Alle deluxe kamers hebben uitzicht op zee, de superior kamers hebben berg- of zeezicht. De Laprima suites hebben een aparte woonkamer en een aparte douche en bad.

 

Voorzieningen

Er is een zwembad. In het restaurant worden zowel Aziatische als Europese gerechten geserveerd. Er is gratis wifi beschikbaar in het hotel. Er is een fitnessruimte en een businesscentrum. Massage is op aanvraag mogelijk. Omdat het hotel hoog is, is er een lift. 

Er zijn ook een paar winkeltjes in het hotel. Roomservice en wasservice biedt Laprima Hotel ook. Fietsen en duikmateriaal worden verhuurd bij het hotel. Er wordt transport naar Labuan Bajo tegen betaling aangeboden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.