Balangan, La Joya Biu Biu (II)

Bali

Hoog op een klif, in het nog rustige zuidwestelijk deel van Bali, ligt La Joya Biu Biu. Het hotel is kleinschalig en bestaat uit kamers en hutten in een mooie tuin. Het uitzicht vanaf de klif over zee is magnifiek. Het is wel een flinke klim van het strand terug naar het hotel.

Locatie

Hoog gelegen op een klif, in een zeer rustig deel van Bali. Er zijn weinig winkels en restaurantjes hier. Er liggen nog 2 andere hotelletjes in hetzelfde deel en dat is het wel. Het is aan te raden om een brommertje te huren.

Het hotel ligt aan een strandje, maar daarvoor moet u van de klif een pad naar beneden volgen. De weg terug naar het hotel, is een flinke klim.

Accommodatie

 

Er zijn 16 kamers in La Joya Biu Biu, en allemaal even leuk.  Twaalf worden kamers genoemd en deze zijn rond. Ze hebben gardenview of deels oceanview. De kamers zijn vrij klein. Op de begane grond staat een bed met een klamboe er omheen. Op de eerste etage staat nog een extra bed. De kamers zijn met frisse kleuren ingericht in het wit en blauw. Er is veel glas. In de kamers is airconditioning. In de badkamer is warm water. Er is geen televisie. Daarnaast zijn er ook nog de vierkante bungalows, die wat groter zijn. Ze zijn met veel hout- en bruintinten ingericht. Als extra beschikken deze kamers over een minibar. In alle kamers staat een tweepersoonsbed.

Voorzieningen

Er is een zwembad dat ook weer zo’n mooi uitzicht biedt over zee. Een klein deel is afgescheiden voor kinderen. Bij het zwembad heeft men handdoekenservice. Het restaurant is klein. Wifi kan gebruikt worden door het hele hotel. Naast het hotel is een scooterverhuur. Roomservice en wasservice biedt het hotel ook. In de tuin is een bar. 

De spa zit op een unieke locatie; er is een rond bad bij met een 5* uitzicht over de baai.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën