Kuta, Hard Rock Hotel

Bali

Een verblijf in het Hard Rock hotel is als een collector’s item. Een echte beleving! In het hart van Kuta, tegenover het strand. Neem zeker een duik in het zwembad, waar zelfs onder water muziek te horen is!

 

 

Locatie

Het Hard Rock Hotel is gelegen in het centrum van Kuta, temidden van de vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het hotel wordt door een weg gescheiden van het strand.

Accommodatie

 

Dit hotel is echt een beleving en met name geschikt voor jongeren of voor mensen die één keer in hun leven in het fameuze Hard Rock Hotel willen slapen. Het hotel beschikt over 418 kamers, welke zijn verdeeld over blokken van 4 etages. Elk blok heeft zijn eigen thema, zo is er Rock ’n Roll, Blues, Reggae, Psychedelic, Alternative en Pop. De kamers zijn voorzien van airconditioning, wifi, een minibar en een kluisje. Belangrijk voor het Hard Rock Hotel is de muziek, die moet tot zijn recht komen. Er is een smart tv met gratis HD films en een Bose Bluetooth luidspreker. In de badkamer met bad, douche en toilet, ligt ook een föhn.

Kamertypes:

  • deluxe
  • deluxe premium
  • deluxe premium courtyard
  • deluxe premium pool access
  • loft
  • diverse suites: deluxe suite, deluxe suite pool access, roxity kids suite, rockstar suite, luxury kids suite, the king suite.
Voorzieningen

Er zijn 5 restaurants, waar zowel Indonesische als westerse maaltijden worden geserveerd. 

Er zijn diverse bars, een podium voor concerten, een eigen radiostation, spa, zwembad, fitness, klimwand en een kidsclub.