Kuta, Bali Garden Hotel

Bali

Heerlijk hotel voor jongeren en mensen die een beetje gezelligheid en drukte zoeken. De naam van het hotel is goed gekozen: het hotel wordt omringd door een prachtige tropische tuin in Balinese stijl. Er zijn veel waterpartijen.

 

Locatie

Het Bali Garden Hotel ligt net op de grens van Kuta en Tuban. Er zijn heel veel restaurantjes, winkeltjes en uitgaansgelegenheden in de buurt. Aan de ene kant ligt het hotel aan een drukke straat, maar aan de andere kant grenst het direct aan het strand! Naast het hotel ligt een grote shoppingmall.

Accommodatie

U gaat het hotel binnen door de grote lobby die aan de straatkant ligt. Het hotel heeft 3 etages.

 

  • De eenvoudigste kamer heet de superior kamer. Deze kamers kijken uit op de straat, op het centrum van Kuta. Maar u heeft hier geen last van lawaai, de ramen zijn voorzien van dubbel glas.
  • De superior kamer is 40 m2 groot inclusief het balkon. Op het balkon staan 2 stoeltjes. In de kamer zijn airconditioning, een koelkast, een kluisje en een flatscreen televisie, een bureau en twee stoelen. Sommige badkamers hebben een bad en douche; andere alleen een douche.
  • Wij raden de deluxe room aan. Deze is ook 40 m2 inclusief het balkon. Ze hebben allemaal uitzicht op de tuin. Ze zijn bijna gelijk aan de superior kamers, maar als extra hebben ze een föhn en een koffie- en theezetapparaat.
  • Er zijn ook familiekamers.

 

Voorzieningen

U heeft de keuze uit maar liefst 4 restaurants. Aan het strand is een restaurant dat gerechten uit de Europese, Italiaanse en Indonesische keuken serveert. Er is ook een coffeeshop hier. Daarnaast is er nog een Japans restaurant en aan de straatzijde is een Indonesisch restaurant. Vier bars maken het aanbod van eten en drinken compleet.

Er zijn ook 3 zwembaden. Er is één kleiner, rustig zwembad waar geen kinderen zijn toegestaan. Hier is een jacuzzi bij. Er zijn ook 2 grotere zwembaden, waarvan één met kinderbad. Er staan voldoende ligstoelen omheen. Bij alle zwembaden is handdoekservice.

De spa van het Bali Garden Hotel is een aanrader; de prijzen zijn heel billijk.

 

Een gedeelte van de spa is binnen en een gedeelte in de tuin. In de tuin is bijvoorbeeld aromatherapie en een stoombad.

Binnen worden manicure, pedicure en voetreflexologie-behandelingen gegeven.

Verder beschikt het hotel over internet, een winkeltje, roomservice, biljart en wasservice.

 

Bijzonder: dit hotel is één van de weinige hotels in Indonesië dat echt eco-friendly is volgens de normen van TUV.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.