Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Flores, Labuan Bajo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Flores, Labuan Bajo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Flores, Labuan Bajo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Flores, Labuan Bajo, Golo Hilltop

Eenvoudig hotel maar met een schitterend uitzicht over de baai met honderden eilandjes die voor de kust van Labuan Bajo ligt. Het hotel wordt gerund door een Nederlandse eigenaresse.

Labuan Bajo, Sunset Hill

Kleinschalig hotel met prachtig ligging. De naam verklapt het al, maar vanaf uw kamer kijkt u uit over zee en geniet u van de zonsondergang.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal