Pemuteran, Kinaara

Bali

Heerlijk hotel met huisjes in Lumbung stijl en iedere avond een speciaal diner in het restaurant. Een verblijf hier zorgt voor een echt Balinees gevoel.

Locatie

Aan de doorgaande weg in het dorp Pemuteran. Er is geen geluidsoverlast van de weg. Winkeltjes en restaurantjes zijn er op loopafstand.

Accommodatie

Kamer is een vrijstaande in Lumbungstyle gebouwd huis. Er zijn tien van zulke kamers langs het zwembad gescheiden door een tuintje, verder zijn er nog tien grotere suites. Een houten trapje van twee treden biedt toegang tot de veranda waar een houten bank en tafel.

 

De kamer is voorzien van een kingsize bed. Er is een bureautje met één stoel, een hang/legkast en een prullenbak. Er is airco en een ventilator. De badkamer is outdoor en voorzien van douche, de wastafel is groot met een stenen bak en een spiegel. Er staat een droogrek van bamboe.

 

Het geheel doet erg verzorgd en luxe aan!

Voorzieningen
  • Het zwembad via trapjes van 3 treden te bereiken is een echte eye catcher! De poolbar ligt  in het midden en het grote zwembad loopt er rond om heen. Het is omzoomd met mooie boompjes en struiken met bloemen. Er staan ook een aantal enorm grote palmbomen! Ze zijn bewust tijdens de  bouw van het resort gespaard. Er staan rondom keurige ligbedden met parasols. Er is ook een towelservice. Er is hier geen kinderbadje, het bad begint bij trapjes ondiep ( 80 cm.), maar wordt na een paar meter erg diep.
  • Restaurant. Het biedt dagelijks verschillende menu’s. Maar men kan ook al la Carte eten.
  • Mogelijkheden om duik- en snorkelexcursies te boeken.
  • Kleine spa
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën