Amed, Kembali Beach Bungalows

Bali

Huisjes aan het strand; wat een droomplekje! Kleinschalig en knus. Met voor de deur de zee met perfecte snorkel- en duikmogelijkheden.

Locatie

Aan de ene kant grenzend aan de straat die door Amed loopt, maar belangrijker: evenwijdig aan het strand gebouwd, zodat alle kamers uitzicht hebben op zee. Het strand in Amed heeft zwart zand en stenen. Het wordt niet zozeer gebruikt om ligstoelen op neer te zetten, interessanter is de onderwaterwereld hier. In de omgeving van Kembali Beach Bungalows zijn diverse kleine restaurantjes, bars, een supermarktje en aan de overkant van de accommodatie is een duikschool.

Accommodatie

Er zijn 8 cottages die allemaal uitzicht hebben op de oceaan. De mooie cottages zijn allemaal vrijstaand, maar sommige hebben een bruggetje tussen de huisjes, ideaal voor families met kinderen. De kamers zijn schoon en mooi ingericht. In de kamers staat een bed en een sofa, die ook als extra bed gebruikt kan worden. De badkamers zijn semi-open en hebben een douche met warm water. In de kamer treft u een airco en fan. Maar u bent hier echt op vakantie: even geen televisie en telefoon. Voor de kamer heeft u een grote veranda, met aan alle kanten een bamboe luxaflex, zodat u zoveel privacy heeft als u wilt. Op de veranda is een zitje gecreëerd.

Voorzieningen

Tegenover het hotel is de gekwalificeerde duikschool Jukung Dive. Zowel beginnende als gevorderde duikers kunnen hier terecht. Een PADI-cursus behoort tot de mogelijkheden. De duikschool heeft eveneens een goed en betrouwbaar restaurant, waar u heerlijk kunt eten. In Kembali Beach Bungalows is een restaurant dat voornamelijk bedoeld is om te ontbijten. Tussen de middag en ’s avonds worden er wat eenvoudige maaltijden geserveerd, zoals pannenkoeken en tosti’s. Vanuit het restaurant heeft u ook weer dat mooie uitzicht over zee. Naast het restaurant ligt het zwembad, met een klein gedeelte voor kinderen. Er staan ligstoelen om het zwembad heen, en u ligt heerlijk in de schaduw op één van de twee gazebo’s. Het hotelpersoneel kan een goede massage voor u regelen. Wilt u vissen, varen of snorkelen? Ook dat kan prima voor u georganiseerd worden. Vlak voor het hotel is al een mooi rif, dus u kunt meteen de zee in springen om te snorkelen. 

De Nederlandse eigenaar van Kembali Bungalows doet er alles aan om het verblijf hier naar uw zin te maken!

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën