Jogyakarta, Guesthouse Tanen

Java

Verblijf in een privé-huis nabij Jogyakarta. U kunt één kamer of het hele huis huren. Ervaar op deze manier het echte Javaanse landleven, maar zie ook enkele hoogtepunten van Centraal-Java.

Locatie

Vanuit Tanen kunt u eenvoudig naar de Borobudur, het Prambanan-complex, de stad Jogyakarta, de Merapi vulkaan. Tanen ligt aan een doorgaande weg naar Kaliurang en heeft geen uitgaansmogelijkheden. Tanen ligt in Indonesië in centraal Java, 21 kilometer ten noorden van de culturele hoofdstad Yogyakarta. Het is een goed half uur rijden vanaf de luchthaven en het treinstation in Yogyakarta (Java, Indonesië).

Accommodatie

Unieke Javaanse sfeer. Als u net even iets anders wilt, en niet altijd in een hotel wilt verblijven, is dit guesthouse echt iets voor u. Eigenlijk is het meer een villa dan een guesthouse. Het geheel ligt in een mooie tropische tuin.

 

Villa Tanen beschikt over 6 ruime 2-persoons kamers, een grote woonkamer en een ruime overdekte veranda. De afmetingen van de slaapkamers zijn 5 x 4,5 meter. In elke slaapkamer staat een linnenkast, rieten tafeltje, 2 stoelen, leeslampjes, wekker, voldoende stopcontacten (220 volt), en bed– en badlinnen. Alle kamers hebben ventilatoren en mogelijkheid tot het ophangen van een klamboe. Op de begane grond zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een extra wastafel. Op de 1e verdieping (vide) zijn 3 slaapkamers, 2 met twee eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra wastafel. De vide heeft een 6 persoonszitje en waterapparaat. Zowel op de begane grond als op de 1e etage is een badkamer. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Er is Engelssprekend personeel aanwezig.

Er kunnen maximaal 12 gasten verblijven.

Voorzieningen
  • Zwembad met eromheen leuke zitjes
  • Ontbijt is inbegrepen. Lunch en diner kunnen voor u bereid worden in het guesthouse
  • Gratis thee en water gedurende de hele dag
  • Wifi
  • Mogelijkheden tot basketbal tafeltennis en badminton
  • Er staan twee fietsen
  • Wasservice (tegen betaling)
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.