Jogyakarta, Duta Garden Hotel

Java

Ten zuiden van het centrum van Jogyakarta ligt dit boutique hotel. De kamers zijn gebouwd rondom een intieme tuin met een karpervijver, watervalletjes en een mooi zwembad. 

Locatie

Het hotel ligt verscholen achter de hoofdstraat van Jogyakarta. Het is slechts vijf minuten lopen naar de hoofdstraat. Voor een groot aanbod aan winkels, cafés en restaurants moet u naar Jalan Prawirotaman. Dit is slechts 10 minuten lopen en een wijk waar veel backpackerhostels staan. Als u wilt shoppen kunt u naar Jalan Mailoboro, de winkelstraat gaan. U kunt dan het beste een taxi of becak (fietstaxi) nemen, want het is ongeveer een half uur lopen. Het hotel wordt soms Duta Guesthouse genoemd, dus houdt u hier rekening mee als u een taxi neemt. 

Accommodatie

Het Duta Garden hotel heeft 18 tweepersoonskamers. U heeft de keus uit een tweepersoonsbed (Double Room) of twee aparte bedden (Twin Room). U loopt door de prachtig aangelegde tuin naar uw kamer. Soms een klein stukje over stenen die in het water liggen. U heeft dan het beste uitzicht over de karpers die in de vijver zwemmen.

 

De kamers zijn ruim opgezet en modern ingericht. Er is airconditioning aanwezig, alsmede een televisie, koelkastje, waterkoker en zitje. De badkamer is voorzien van een badkuip, toilet, wastafel en haardroger. 

Voorzieningen
  • Wifi-internet in de lobby
  • Restaurant
  • Zwembad
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.