Jimbaran, Puri Bambu Hotel

Bali

In een tuin met veel doorkijkjes, poortjes, bamboe en etnische beelden staan de verschillende gebouwtjes van het Puri Bambu Hotel in Jimbaran. De kamers en openbare ruimtes zijn met Balinese meubels vermengd met antiek ingericht. De sfeer is prettig en rustig. Binnen 5 minuten wandelt u naar het strand.

Locatie

Rustig gelegen in een zijstraat van de weg die langs het strand loopt. U loopt in circa 5 minuten naar het strand toe. Het vliegveld ligt op een afstand van ongeveer 5 kilometer, maar er is geen geluidsoverlast. Op het gedeelte van het strand waar het Puri Bambu Hotel vlakbij ligt zijn veel leuke eettentjes op het strand: versere vis kunt u niet krijgen!

Staat u eens vroeg op: iedere ochtend tussen 05.00 en 06.00 uur is er een vismarkt op het strand. De lokale vissers komen met hun vangst aan en verkopen dit op het strand. Dit levert vele fotogenieke taferelen op!

Accommodatie

 Het hotel telt 48 kamers, maar oogt kleinschaliger door de speelse opzet. Er zijn standaardkamers, ingericht in Balinese stijl, deze bieden we liever niet aan, ze zijn wat verouderd. De superior en deluxe kamers zijn beter. Er is veel gebruik gemaakt van houten meubels. In de badkamer staat een bad. Alle kamers beschikken over airco, tv en een minibar.

De 17 superior kamers zijn 34 tot 38 m2 groot. De meeste hebben een terrasje.

De deluxe kamers zijn iets chiquer ingericht in Balinese stijl en zijn  ruimer; namelijk 45 tot 49 m2. Alle hebben een balkon.

Daarnaast zijn er ook 3 suitekamers. Geen topklasse, maar ruim en netjes. Met antiek ingericht. Leuk voor families met kinderen of mensen die net iets meer willen. 

Voorzieningen

Rond het zwembad ligt een aantal kamers. Er staan ligstoelen en parasols. Er is een restaurant, bar, poolbar, winkeltje en massagesalon. In de lobby is een internetservice en wifi is er in een aantal openbare ruimtes. . 

Drie keer per dag gaat een gratis shuttlebusje naar Kuta.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën