Jimbaran, Belmond Puri Bali Hotel

Bali

Veertig ruime bungalows in Balinese stijl vormen dit elegante kleinschalige boutique hotel. Het ligt rustig, direct aan het witte zandstrand van Jimbaran. Er is bij de bouw en inrichting veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals steen uit Java en hout uit Bali. Iedere cottage heeft veel privacy. Het is heerlijk toeven in uw ommuurde privé-tuintje.

Locatie

Rustig gelegen in de baai van Jimbaran. Het drukke Kuta ligt op circa 10 kilometer afstand, met een taxi bent u er zo. Jimbaran is bekend vanwege de vele eenvoudige visrestaurantjes op het strand. Versere vis kunt u niet krijgen! De luchthaven ligt op ongeveer 5 kilometer afstand (maar er is geen geluidsoverlast).

Accommodatie

Er zijn 40 bungalowkamers met een mooie badkamer met douche en bad. In de badkamer heeft men veel van marmer gebruik gemaakt. Iedere kamer heeft een televisie, föhn, kluisje en natuurlijk airconditioning. In uw ommuurde privé-tuintje staan stoeltjes waar u in alle rust kunt zitten met een boekje.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een zwembad (met kinderbad) en daarom heen parasols en ligstoelen. Er is een handdoekenservice, een winkeltje en boekenruil. Een bar en twee restaurants completeren het resort. 

Op het strand kunnen diverse (ongemotoriseerde) watersporten beoefend worden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.