Jimbaran, Keraton

Bali

 Het is alsof u een Balinese tempel of een Balinees paleis binnentreedt, in plaats van de lobby van het Keraton Hotel in Jimbaran! Geheel in Balinese kleuren, steensoorten en met details als hindoeïstische godenbeelden ingericht.

 

Locatie

Heel prettig is het dat het Keraton Hotel direct aan een breed wit zandstrand grenst. Vlak naast het hotel zijn talloze eenvoudige, maar o zo lekkere visrestaurantjes op het strand. Voor het hotel langs loopt een straat met winkels en restaurants. Er rijden vrij veel auto’s, maar de oprijlaan is zo lang dat u zeker geen last heeft van lawaai van het verkeer.

Accommodatie

 

De kamers zijn verdeeld over diverse gebouwen. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste etage. Het hotel is landinwaarts gebouwd en aan beide zijden van een tuin liggen de gebouwen van rode en grijze steen. Er zijn standaard en superior kamers. Het verschil is de grootte van de kamer. Alle kamers zijn in Balinese stijl ingericht. Bij binnenkomst valt meteen de deur met het Balinese houtsnijwerk op. Op de begane grond hebben de kamers een zitje buiten, op de eerste etage een balkon. De inrichting is netjes. Er is airconditioning, een kluisje en warm water.

Voorzieningen

Twee restaurants, een zwembad met ligstoelen en een kinderbad, een winkeltje en computers met internet vindt u in dit hotel. Bijzonder mooi is de spa waar u uit talloze behandelingen kunt kiezen. Op het strand zijn watersportmogelijkheden en er wordt samengewerkt met een duikschool. 

Wij vinden dit een 3*-hotel, ondanks dat de officiële classificatie 4* is.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.