Jimbaran, Intercontinental

Bali

Eye catcher van het Intercontinental Hotel in Jimbaran is de fantastische grote tuin! Het is een groot hotel met veel faciliteiten en prima service. Ondanks dat het hotel veel kamers heeft, vindt ieder een rustig plekje in de immense grote tuin, of u nu zon of schaduw zoekt. Omdat het hotel evenwijdig aan zee gebouwd is, grenst het aan een lang wit zandstrand. ‘s Avonds is het moeilijk kiezen: gaat u dineren in één van de restaurants in het hotel of toch liever met uw voeten in het zand de verse vis proberen op het strand van Jimbaran?

Locatie

Zeer groot hotelterrein, direct grenzend aan het strand van Jimbaran. In de omgeving zijn heel veel (vis)restaurantjes.

Accommodatie

 

Het Intercontinental Hotel in Jimbaran telt maar liefst 425 kamers. Toch voelt dat niet zo aan. De opzet is zo ruim, de kamers zijn groot en de tuin met diverse waterpartijen slingert overal tussendoor. De meeste kamers kijken uit op de tuin. Ze zijn verdeeld over 6 gebouwen van maximaal 4 etages hoog. Er zijn diverse kamertypes. De standaard kamer is de “Resort Classic Room”. Dit is een prima kamer, die we graag aanbevelen. De Resort Classic Rooms hebben een balkon met een zitje. De kamers zijn ruim en in Balinese stijl ingericht. De houten vloer doet knus aan. De badkamers hebben een badkuip en een separate douche. Natuurlijk is er airconditioning en warm water in dit luxe hotel. Daarnaast heeft u ook een kluisje op uw kamer. Dit hotel is zeer geschikt voor families, er zijn kamers met connecting doors. Ook speciale kamers voor gehandicapten zijn aanwezig.

Wilt u toch liever een luxueuzere kamer? Er zijn onder andere Singaraja Rooms, die iets moderner zijn ingericht, kamers met Club faciliteiten en diverse suites.

Voorzieningen

Vier restaurants treft u verspreid over het hotelterrein aan. U kunt Indonesisch, Japans of Italiaans eten. Een bar en een beachbar ontbreken ook niet. In de tuin zijn diverse zwembaden. Op het strand en in de tuin staan heel veel ligstoelen; u zult altijd een plekje naar uw zin vinden. Er is een handdoekservice. In de lobby zijn diverse winkeltjes, een grote pooltafel, en zitjes. De spa is een aanrader. Bij het hotel zijn ook wat watersportmogelijkheden; u kunt bijvoorbeeld een kano huren. Tevens is er een duikschool (alhoewel u voor een duikcursus meegenomen wordt naar een locatie buiten het hotel). Voor de kinderen is er genoeg speelruimte. 

Grote grasvelden, een klein speeltuintje en binnen een grote kinderopvang. Natuurlijk zijn er liften in de diverse gebouwen. Kortom: een hotel met zoveel faciliteiten, dat het u aan niets zal ontbreken!

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën