Jimbaran, Ayana Resort & Spa

Bali

Chique hotel aan zee in het relatief rustige Jimbaran. Ayana betekent “schuilplaats” in het Sanskriet en wij weten zeker dat u hier wel wilt schuilen! Het luxe hotel staat geregeld in de top 10 op ranglijsten bij verkiezingen van beste hotels ter wereld. Persoonlijk zijn we ook zeer onder de indruk van de Rock Bar met z’n geweldige locatie. De golven slaan woest tegen de kliffen waar de bar overheen hangt; de zonsondergang is adembenemend mooi.

Locatie

In Jimbaran, direct aan zee.  

Accommodatie
Voorzieningen

Er zijn diverse restaurants. Naar welke keuken uw voorkeur ook uitgaat; u vindt het in The Ayana. In de fameuze Rock Bar die 14 meter boven de waterspiegel hangt, is soms live muziek of er treedt een dj op. Alleen al het nuttigen van een drankje is echter al een genot! U dient goed ter been te zijn als u hier verblijft, er loopt een trap met 184 treden naar het strand. Op het strand zijn surfboards te huur, er is een kidsclub waar heel diverse activiteiten worden georganiseerd, een beachclub en een spa. Bijzonder van de spa is de Aquatonic Seawater Therapy Pool, waar de meest geweldige behandelingen plaatsvinden.

Het zwembad van Ayana is schitterend, op de foto zie je nauwelijks waar het water van de zee en het water van het zwembad in elkaar overlopen. Naast het zwembad is een restaurant. Iedereen proeft z’n favoriete smaak ijsje bij de Nice Cream balie. Er is een whirlpool. Genoeg ervan om zelf in het water te zitten? Loopt u dan zeker even naar de grot met een gigantisch zoutwater aquarium, die vlak bij het zwembad gelegen is.

Voor de kinderen is er een glijbaan in het zwembad. Het hotel bemiddelt bij fietsverhuur (goede mountainbikes met 7 versnellingen). U kunt biljarten en af en toe worden er aerobiclessen en yogalessen gegeven. Een balletje slaan kan op de 18-hole golf putting course. Een uitgebreidere baan vindt u op ca. een half uur rijden. Er is een fitnessruimte, er worden snorkels verhuurd, er is een tennisbaan en een joggingtrail. In het theater bij het hotel zijn ’s avonds vaak culturele voorstellingen. Verder worden er kooklessen gegeven.

 

Naast het Ayana Hotel ligt het nog luxere Rimba Resort. Hier zijn 78 villa's met een privé zwembad. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën