Hotels in Solo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Solo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Solo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Solo, De Solo Boutique Hotel

Het beste van historie en moderne gemakken wordt gecombineerd in het kleinschalige De Solo Boutique Hotel in het centrum van Solo. Het lijkt een woonhuis als u het hotel van buiten ziet...

Solo, Lor In Hotel

Blikvangers van hotel Lor In zijn de grootse beelden in de ruime tuin.

Solo, Novotel

Prima modern hotel van internationale klasse, nabij shoppingmalls, traditionele markten en toeristische bezienswaardigheden.

Solo, Roemahkoe

Eén van de leukste hotels om te verblijven in Solo. Het is niet echt in het centrum, maar het is wel prachtig!

Solo, Sahid Kusuma Hotel

Een eenvoudig, historisch hotel stammend uit de koloniale tijd en gelegen in een tropische tuin.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal