Pekalongan, Marlin Hotel (Dafam)

Java

Redelijk hotel in Pekalongan. Prima voor diegene, die hier meer van de noordkust van Java wil zien, bijvoorbeeld de interneringskampen die hier vroeger waren. Ik moet zeggen: de kamers vielen me alles mee!

Locatie

Aan een drukke weg, buiten het echte centrum van Pekalongan. De weg is druk, maar er is weinig lawaaioverlast in het hotel.

Accommodatie

Het Marlin Hotel is nu lid geworden van de Dafam keten, en beide namen worden naast elkaar gebruikt. Er zijn 39 kamers in dit hotel. De eenvoudigste kamer is de standard room, en deze is al prima! Het meubilair is vrij nieuw en het ziet er fris uit. Er staat een fauteuil in de kamer en er is televisie, airconditioning en een waterkoker. Er is een badkamer met een douche met warm water.

Er zijn ook 9 deluxe kamers, deze hebben als extra een koelkastje op de kamer.

 

Voorzieningen

Er is een restaurant dat Indonesische en westerse gerechten serveert. Het ontbijt is echter Indonesisch (rijst dus; maar vraagt u even aan de kok of hij een omelet ofzo voor u kan bakken).

Pekalongan is de stad van het batik, overal zijn batikwinkels en groothandels en in het hotel is ook een winkeltje met batikspulletjes. 

Er is 24-uurs roomservice, laundryservice en gratis wifi (ook op de kamers). Er is een bar in de lobby. Het hotel werkt samen met een spa, de spa is wel in hetzelfde gebouw.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën