Hotels in Jogyakarta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Jogyakarta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Jogyakarta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Jogyakarta, D'Omah

Een geweldig plekje, een inrichting die “ooh’s en aah’s” ontlokt, geen hordes toeristen. Dat is boutiquehotel D’Omah bij Jogyakarta.

Jogyakarta, Duta Boutique Villa Hotel

In het zuiden van Jogyakarta ligt dit mooie sfeervolle “tempo doeloe” hotel, met ruime luxe kamers rond een idyllische tuin met waterpartijen. In de lobby hangen zwartwit foto’s van oud...

Jogyakarta, Hyatt Regency

Heerlijk luxueus hotel, in de vorm van de Borobudur gebouwd. Het hotel heeft een grote weelderige tuin en aangrenzend een golfbaan.

Jogyakarta, Indies Heritage Hotel

Een statig gebouw met glas in lood ramen staat in een zijstraatje van een gezellige drukke straat. Wat een verrassing als u hier binnenstapt; u bent als het ware terug in de koloniale...

Jogyakarta, Meliá Purosani Hotel

De beste locatie die u kunt vinden in Jogyakarta; midden in de stad op 200 meter lopen van de bekende winkelstraat Jalan Malioboro.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara