Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Jakarta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Jakarta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Jakarta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Jakarta, Airport hotel

Heel handig als u laat aankomt en de volgende ochtend weer vroeg vertrekt, of als u ’s nachts vertrekt.

Jakarta, FM7 Resort

Perfect hotel tussen 2 vluchten in. Waarbij u niet helemaal de stad Jakarta in hoeft te rijden door het drukke verkeer, maar wel even weg bent van de luchthaven. 

Jakarta, Mercure Rekso Hotel

Een goede prijs/kwaliteit verhouding maakt dit middenklasse hotel een goede keuze als start voor uw reis over Java.

Jakarta, The Hermitage Hotel

Oude chique in een nieuwe jas en wat voor één! In de historische wijk Menteng is de pand van het begin van de vorige eeuw gelegen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal