Hotels in Ijen

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Ijen. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Ijen? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ijen, Grand Harvest Resort

Grand Harvest Resort is een ideaal uitgangspunt voor een excursie naar de Ijen-vulkaan. Het resort ligt op korte afstand van het startpunt voor een hike naar de krater. 

Ijen, Jiwa Jawa Resort

In een werkelijk adembenemende omgeving tussen bergen en plantages ligt het mooi Jiwa Jawa Ijen Resort.

Ijen, Ijen Cliff Resort

Dit kleinschalig resort biedt comfortabele kamers in een aantal bungalows, gelegen in een tropische tuin. U heeft  vanuit alle kamers uitzicht naar de omliggende sawah’s en bossen.

Ijen, Ijen Resort and Villa´s

Geniet van het schitterende uitzicht op de omliggende rijstvelden en verschillende vulkanen vanuit dit luxueuze en comfortabele boutique hotel.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal