Borobudur, Rumah Boedi

Java

Heerlijke tuin en lobby waarin u zich in een huiskamer waant. Luisterend naar de klaterende waterval komt u echt tot rust. En dat op minder dan 10 minuten van de Borobudur. Ontdek niet alleen dit monument van wereldklasse, maar slenter ook door de kleine kampungs, geniet van al het groen rondom de tempel en huur een fiets of maak een tocht met paard en wagen.

Locatie

Zeer nabij de Borobudur. Kleine straatjes door, kampungs (dorpjes) door en u komt in een oase van rust: Rumah Boedi.

Er zijn geen winkeltjes en restaurantjes in de omgeving.  

Accommodatie

Op dit moment zijn er 15 kamers in Rumah Boedi. De kamers liggen in 2-onder-1 kap huisjes. U komt een kleine tuin in door klapdeuren. Hier staat ook een stoeltje buiten. Dan heeft u de deur naar uw kamer. De kamer is klein. Maar het is wel mooi ingericht! En om een ruimtelijker effect te creeren zijn twee muren geheel uit ramen en schuifdeuren met glas gemaakt. Aan twee kanten kunt u openslaande deuren openen. Omdat de huisjes ommuurd zijn, heeft u wel volledige privacy. Voor alle ramen hangen goudkleurige luxaflex. De badkamer is ook klein. Er is een douche met warm water. De kamer heeft airco, televisie en een kluisje.

Er is ook een familykamer met 1 grote kamer met een tweepersoonsbed en een zijkamer met nog een tweepersoonsbed. Deze kamer heeft veel privacy.

Voorzieningen

Er is een restaurant. In de lobby kunt u heerlijk zitten. Roomservice en laundryservice worden door het hotel geboden. Yoga, meditatie en traditionele Javaanse massages worden door het hotel georganiseerd.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën