Hotels in Borobudur

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Borobudur. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Borobudur? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Borobudur, Amata Borobudur Resort

Een kleinschalig resort waar u wordt overgoten met Indonesische gastvrijheid! Een heerlijke plek om tot rust te komen op slechts 5 kilometer afstand van de Borobudur.

Borobudur, Cempaka Villa

Eenvoudig, maar lieflijk hotel, gunstig gelegen ten opzichte van de Borobudur. Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Borobudur, Plataran

Op de drempel van de tempel: wat een gigantisch mooi uitzicht heeft dit nieuwe hotel op de Borobudur!

Borobudur, Rumah Boedi

Heerlijke tuin en lobby waarin u zich in een huiskamer waant. Luisterend naar de klaterende waterval komt u echt tot rust. En dat op minder dan 10 minuten van de Borobudur.

Borobudur, Saraswati Hotel

Het kleinschalige Saraswati is een fraai boutiquehotel op een heel bijzondere plek: pal naast het terrein van de Borobudur.

Borobudur, Shankara

Vind de rust in een comfortabele hotelkamer tussen de plantages en rijstvelden. Op 15 minuten rijden staat u oog in oog met de Borobudur. 

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara