Hotels in Borobudur

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Borobudur. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Borobudur? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Borobudur, Amata Borobudur Resort

Een kleinschalig resort waar u wordt overgoten met Indonesische gastvrijheid! Een heerlijke plek om tot rust te komen op slechts 5 minuten rijden van de Borobudur.

Borobudur, Plataran

Op de drempel van de tempel: wat een gigantisch mooi uitzicht heeft dit nieuwe hotel. Vanaf het dakterras kijkt u uit op de Borobudur!

Borobudur, Rumah Boedi

Heerlijke tuin en lobby waarin u zich in een huiskamer waant. Luisterend naar de klaterende waterval komt u echt tot rust. En dat op minder dan 10 minuten van de Borobudur.

Borobudur, Saraswati Hotel

Het kleinschalige Saraswati is een fraai boutiquehotel op een heel bijzondere plek: pal naast het terrein van de Borobudur.

Borobudur, Shankara

Prima accommodatie op 5 minuten rijden van de Borobudur. Maar ook voor andere uitstapjes is dit een prima hotel.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal