Hotels in Batu Karas

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Batu Karas. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesië. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Batu Karas? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Batu Karas, Java Cove Beach Hotel

Wat een verrassing! In het backpackers en surfersparadijs Batu Karas ligt dit strakke, hippe hotel: Java Cove Beach.

Batu Karas, Sunrise Resort

Knus hotel met een heerlijk zwembad. Installeer u op één van de ligstoelen en geniet hier, Wandel naar het strand of probeer eens te golfsurfen.

Batu Karas, The Ermaja’s Pavillion

Een chique naam voor een bijzonder hotel. De inrichting en decoratie zijn uniek! De eigenaar heeft antiek en curiosa gekocht, zowel in oud-Hollandse stijl als in Javaanse stijl en...

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal