Bandung, Selaras hotel Bandung

Java

Een kleinschalig, klassiek en knus hotel in het centrum van Bandung. Bij de entree hangen overal kleine lampjes en in de lobby speelt pianomuziek. Er zijn slechts 11 kamers verspreidt over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het terras welke grenst aan een binnentuin. In het weekend worden er in de binnentuin feesten gehouden. Dit kan voor muzikale overlast zorgen. Daarom boeken wij dit hotel enkel bij een doordeweeks verblijf.

Locatie

In het centrum van Bandung bij het Oranjeplein. Op loopafstand vindt u diverse restaurants.

Accommodatie

Het hotel heeft drie kamertypes waar verschillende bed-indelingen mogelijk zijn. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, koelkastje en eigen badkamer met inloopdouche, haarddroger en doucheproducten.

 

Kamertypen:

  • Terraskamers: deze kamers zijn moderner ingericht dan de andere kamers en hebben één tweepersoonsbed en één apart bed. Deze kamers grenzen aan de binnentuin en zijn te boeken voor maximaal drie personen.
  • Balkonkamers: deze kamers zijn landelijker en hebben lichte tinten. Ook hier staat één tweepersoonsbed en één apart bed. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben allen een balkon. Ook hier kunt u met maximaal drie personen verblijven.
  • Familiekamers: gedecoreerd in dezelfde landelijke stijl als de balkonkamers. Deze kamers zijn voor max. vier personen en hebben een zithoek. Er staan twee tweepersoonsbedden.


Een extra bed kan niet worden bijgezet in deze kamers. Wel kan er een kamer met tussendeur worden aangevraagd. Ideaal als u reist met kinderen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant met bar
  • Roomservice
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën