Hotels in Bandung

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bandung. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bandung? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bandung, House Sangkuriang

Leuk, stijlvol hotel in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook de naam “House” heeft gekregen.

Bandung, Indah Seniman

Een aardig hotel, niet zo groot; men wil een junglegevoel creëren; de houten huisjes liggen op een langgerekt bebost terrein, in het noorden van Bandung.

Bandung, Prama Grand Preanger

Wilt u tijdens uw rondreis over Java logeren in een Indisch Art Deco hotel? Dan is het in koloniale stijl gebouwde Grand Preanger iets voor u.

Bandung, Selaras hotel Bandung

Een kleinschalig, klassiek en knus hotel in het centrum van Bandung. Bij de entree hangen overal kleine lampjes en in de lobby speelt pianomuziek.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara