Hotels in Bandung

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bandung. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bandung? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bandung, Grand Preanger

Wie tijdens een rondreis over Java in koloniale stijl in een Indisch Art Deco “Grand Hotel” wil logeren, kiest voor het Grand Preanger. 

Bandung, House Sangkuriang

Prachtig hotel, heel stijlvol in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook “House” heet.

Bandung, Indah Seniman

Een aardig hotel, niet zo groot; men wil een junglegevoel creëren; de houten huisjes liggen op een langgerekt bebost terrein, in het noorden van Bandung.

Bandung, Jadul Adarapura

Het Jadul Adarapura ademt lieflijke luxe en historie. De huisjes (in de mooie tuin) zijn opgetrokken uit oude houten planken.

Bandung, Sukajadi Hotel

Mooi ingericht aangenaam hotel in het noorden van het centrum van Bandung gelegen. De kamers zijn rondom het buitenzwembad gebouwd.

Bandung, Swiss Bell Arion Hotel

Centraal gelegen hotel dat mooi is ingericht in een mix van verschillende stijlen. De meubels zijn klassiek, maar worden gecombineerd met moderne details.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.