Jakarta, Santika Premiere Hayam Wuruk

Java

Ideaal voor reizigers die dichtbij winkelcentra en restaurants willen verblijven. In het drukke centrum van Jakarta.

Locatie

Op de JalanHayamWuruk. Zowel de oude als de nieuwe districten van de enorme stad zijn te bereiken vanaf dit Santika Hotel. Grappig detail: in 1648 bestond deze straat al. In de Nederlands koloniale tijd heette de straat Molenvliet Oost. Er stonden veel luxe optrekjes van Nederlanders. Helaas is dat verloren gegaan, maar aan de straat zijn nu veel lokale winkeltjes. Ook grote moderne shoppingmalls zijn er tegenwoordig in de buurt te vinden, evenals restaurantjes.

Accommodatie

Een groot, modern gebouw.

Er zijn 5 kamertypes. Alle kamertypes beschikken over een televisie, kluisje, minibar, thee- en koffiezetapparaat.

  • Deluxe kamer: in minimalistische stijl ingericht. Alle kamers beschikken over een sofa en bureau. In de badkamer is een douche.
  • Executive kamer: gelijk aan de deluxe kamer. Maar met toegang tot de Club Lounge.
  • Premiere kamer: een suite met een slaap- en woongedeelte. Er is zowel in de woonkamer als in de slaapkamer een televisie. Er is een regendouche in de badkamer. Ook de gasten die in een Premiere kamer verblijven, kunnen gebruik maken van de Club Lounge.
  • Premiere Suite: grote kamers van 70m2. De kamers liggen op hogere verdiepingen en hebben een mooi uitzicht over de stad.
  • Santika Suite: op de bovenste etage van het hotel. Zeer ruim en van alle gemakken voorzien.
Voorzieningen

Er is wifi (ook in de kamers) en in het KicirKicir restaurant worden internationale en Indonesische gerechten geserveerd. Daarnaast is er een roomservice, laundryservice, lift en een fitnessruimte met zwembadfaciliteiten.