Raja Ampat, Papua Paradise Resort

Irian Jaya

Moeder natuur op haar best op een van de eilanden van Raja Ampat. Een paradijs, gemaakt voor duikers en snorkelaars om mantaroggen, haaien en scholen vis te zien. Tevens biedt het een grote diversiteit aan koralen. Je kunt hier op zoek naar doejongs, de zeekoeien, wandel bij zonsopgang om de paradijsvogels te spotten en ontmoet de geweldige lokale bevolking.

Locatie

Papua Paradise Resort ligt langs de ongerepte kustlijn van het onbewoonde eiland Birie. Het eiland wemelt van exotische vogels, weelderig oerwoud en een spectaculaire fauna. De riffen bieden de duikliefhebber een uniek ervaring.

Accommodatie

Papua Paradise Resort is gebouwd in traditionele stijl en biedt een hoog niveau comfort en service. De waterbungalows zijn gebouwd op palen met traditionele materialen. Er zijn in totaal 26 bungalows waarvan 10 Deluxe kamers en 16 Superior kamers, allen met een ruime veranda en uitzicht op het turquoise huisrif van de Stille Oceaan.

 

Kamerbungalows:

  • Superior waterbungalows: de 70m2 kamers kijken uit over op de oceaan. De stevig, traditioneel gebouwde bungalows zijn ruim met natuurlijke ventilatie. Elke bungalow heeft een eigen badkamer met koud en warm water douche en een veranda vanwaar u uitzicht heeft over de zeedieren die voorbij zwemmen.
  • Deluxe waterbungalows: de 85m2 elegant ontworpen waterbungalows zijn luchtig en ruim terwijl ze hun traditionele charme behouden met natuurlijke materialen. Met de rondom op maat gemaakte lamellen kan de ventilatie van de kamers naar wens worden aangepast en de glazen voordeuren die naar de royale veranda leiden, geven de kamers veel natuurlijk licht. U geniet hier van het uitzicht tijdens de spectaculaire zonsondergangen.
Voorzieningen
  • Duikschool
  • Spa
  • Restaurant met Europees en Indonesische gerechten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën