Hotels in Raja Ampat

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Raja Ampat. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Raja Ampat? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Raja Ampat, Misool Eco Resort

Een droom die uitkomt! Witte zandstranden omgeven door blauw water met koraalriffen. Luxe bungalows en villa’s op het strand.

Raja Ampat, Papua Paradise Resort

Moeder natuur op haar best op een van de eilanden van Raja Ampat. Een paradijs, gemaakt voor duikers en snorkelaars om mantaroggen, haaien en scholen vis te zien. 

Raja Ampat, Waiwo Dive Resort

Eenvoudig, maar leuk hotel waarvandaan u de prachtige onderwaterwereld van Raja Ampat kunt verkennen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal