Padang Sidempuan, Hotel Mega Permata

Sumatra

Even bijkomen van een lange reisdag in het mooie "city" hotel Mega Permata, gelegen midden in het dorp Padang Sidempuan als tussenstop onderweg tussen het Tobameer en Bukittinggi.

Locatie

Dit mooi ingerichte hotel ligt midden in de stad Padang Sidempuan aan een redelijk drukke straat. De kamers aan de straatzijde kunnen iets last hebben van lawaai. Deze plaats dient als tussenstop tussen twee lange ritten; wij vinden het geen aanrader om hier langer dan één nacht te verblijven.

Accommodatie

Het hotel is geopend in 2012 en dus helemaal ingesteld op de moderne tijd. In totaal heeft het hotel 5 bouwlagen met 70 kamers en deze zijn verdeeld over vier verschillende kamertypes.

  • Superior kamer - nette kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er staat een schrijftafel met een stoel, kledingkast en televisie.
  • Deluxe kamer - deze kamer is iets ruimer dan de superior kamer en ingericht met mooie donkere meubels.
  • Vip kamer - dit type kamer is groot en heeft een extra zitje met stoeltjes op de kamer
  • Presidential suite - De grootste van de vier types en er is er maar één van. De slaapkamer is zeer ruim, heeft een tafeltje met luxe fauteuils en een schrijftafeltje. Naast de ruime badkamer bevindt zich de eetkamer met keuken.

 

Alle badkamers in dit hotel zijn voorzien van douche (met warm en koud water), wastafel en westers toilet.

 

Voorzieningen

Restaurant, wifi, lift.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën