Malino, Highlands Resort

Sulawesi

Verblijf op onze meest geliefde locatie; tussen de theetuinen van Malino Highland. Een rustgevende, kleinschalige accommodatie. Wat ons betreft de beste accommodatie nabij Malino.

Locatie

De locatie van het resort maakt het verblijf uniek. De theetuinen rondom de accommodatie zijn een trekpleister voor de lokale dagjesmensen. Om het gebied in te mogen, betalen zij een klein bedrag. Vanuit het café boven op de berg heeft u een weids uitzicht over de theetuinen. Vraag uw chauffeur om u hier af te zetten of maak er een mooie wandeling naartoe.

Er is een kleine dierentuin en bloementuin te vinden bij de theetuinen. Vanuit Malino Highlands kunt u gemakkelijk de omgeving verkennen. Op ongeveer 15 minuten rijden vindt u het centrum van Malino.

Accommodatie

Het kleinschalige hotel heeft zeven tweepersoonskamers en drie familiekamers. De grote familiekamers zijn erg ruim, maar ook zeer verouderd. Wij raden dit kamertype dan ook niet aan. De tweepersoonskamers zijn modern en zeer comfortabel. De bedden in deze kamers lijken te zweven. De kamer heeft stijl. Er is veel gebruik gemaakt van hout- en stenenelementen.

 

Ontbijten doet u met uitzicht over de plantages. Heerlijk om zo wakker te worden.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Koffie- en theefaciliteiten          
  • Televisie
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën