Malang, Harris Hotel

Indonesië

Zoekt u een charmant modern kindvriendelijk hotel in de koele bergplaats Malang, dan is het Harris Riverside misschien wel iets voor u. Het heeft comfortabele kamers met een fris nieuw design, ruime zwembaden en een spa, dus ideaal om hier uit te blazen na uw beklimming van de nabije Bromo vulkaan.

Locatie

Het hotel heet voluit Harris Riverside, vanwege zijn uitzicht aan de achterzijde op een rivier. Vanuit het hotel is het slechts een korte afstand naar het centrum. Malang is geen grote stad met druk verkeer, dus eigenlijk ideaal om te wandelen, of een “becak”(fietstaxi) te nemen die in Malang nog rijden! Het hotel ligt in het noorden van Malang, aan de uitvalsweg naar Surabaya. De luchthaven van Malang is slechts een taxirit van 20 minuten verwijderd.

Accommodatie

Het Harris Hotel biedt 229 zogenaamde “HARRIS” kamers, deze beschikken over een badkamer met douche, airco, gratis wifi (in de kamers en overal in het hotel) en een internetaansluiting op de kamer en een LED-televisie met aanbod van zowel lokale als internationale kanalen. Er is tevens een kluisje voor uw kostbaarheden, minibar, koffiezetapparaat en waterkoker op de kamer ter uw beschikking.

Voorzieningen

Het Harris biedt 3 zwembaden met glijbanen, en een “Kids Club” met speciale activiteiten voor de jonge gasten. Het restaurant HARRISSIMO biedt Italiaans eten en zelfs pizza’s uit een houtoven, mocht u iets anders wensen dan Indonesisch eten. Het Harrris Café is 24 uur per dag open, en biedt zowel Indonesische als internationale keukens. In de Juice Bar kunt u terecht voor verse fruit en groentesappen. Er is een Business Center, een trouwkapel,  en natuurlijk een spa waar u terecht kunt voor massages.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën