Sukamade, Guesthouse Pondok Wisata

Java

Midden in het Meru Betiri National Park, in een onaangetast gebied, ligt dit eenvoudige guesthouse. Dit guesthouse is het ideale uitgangspunt om schildpadden te zien. Op het terrein van het guesthouse zit ook de organisatie die de schildpadden helpt. U slaapt naast de schuur, waar de schildpaddeneieren zijn herbegraven om ze te beschermen tegen roofdieren. Nog een schuur verder liggen kleine zeeschildpadjes in bakken met water aan te sterken om na een paar dagen losgelaten te worden bij de zee.

Locatie

Guesthouse Pondok Wisata is gelegen in het Meru Betiri National Park, op 10 minuten lopen over een breed bospad van het strand. Op dit strand komen bijna elke nacht grote schildpadden de zee uit gekropen om er boven de vloedlijn hun eieren te leggen. De locatie is heel erg afgelegen en moeilijk bereikbaar. Om u heen hoort u veel dierengeluiden.

Accommodatie

 

De accommodatie is erg simpel. Er zijn 14 kamers, allemaal hetzelfde type. Er is geen warm water en ook geen douche, u kunt zich wassen met water uit de mandibak (grote bak met schoon water). Er is wel een toilet, maar geen wc-papier. Uw verblijf in dit hotel wordt altijd vanuit Kalibaru geregeld, vraagt u het hotel waar u in Kalibaru verblijft om te zorgen voor wc-papier, handdoeken en lakens.

Voorzieningen

Er zijn verder geen faciliteiten bij dit hotel.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën