Sanur, Griya Santrian Hotel

Bali

Een 3*-hotel met de allure van 4*, direct aan het witte zandstrand van Sanur. Leuke Balinese stijl huizen in grote tuin.

Locatie

Aan de ene kant grenzend aan de hoofdstraat van Sanur met vele winkeltjes en restaurantjes en aan de andere kant aan het strand.

Accommodatie

Alhoewel er aardig wat kamers in het hotel zijn, oogt het niet groot. Dit komt door de leuke opzet. Er zijn allerlei verschillende gebouwtjes die een aantal kamers herbergen.

Er zijn vier kamertypes. Iedere kamer heeft airco, koelkast, televisie en een waterkoker.

De eenvoudigste kamer wordt de Garden of Seaview room genoemd. Dit is een prima kamer die we graag aanraden. De kamers zijn mooi ingericht met tegels op de vloer, houten meubels en mooie accenten. De kamers zijn ruim. De kamers kunnen zowel op de begane grond als op de eerste etage gesitueerd zijn. Op de begane grond heeft u een zitje voor de deur, op de eerste etage heeft u een balkon. Enkele kamers hebben een connecting door. De deluxe rooms zijn van recenter datum en zien er prachtig uit! De inrichting is heel stijlvol met zwarte tegels op de vloer, houten meubels en kleurrijke accenten.

Er zijn ook de Suite rooms die ruimer zijn met zowel tweepersoonsbedden of twee eenpersoonsbedden. Een extra bed bijzetten in dit kamertype is mogelijk.

Voorzieningen
 

Twee restaurants en drie zwembaden waaruit u kunt kiezen! Eén van de zwembaden ligt aan het strand en hier is ook een kinderbad bij. Wat meer rust vindt u bij het nieuwste zwembad dat een beetje achteraan ligt. Het grote zwembad ligt midden in de tuin. Bij alle drie de zwembaden staan ligstoelen en parasols. Ook op het strand kunt u gebruik maken van ligstoelen en parasols. Er is een handdoekenservice. Een bar, een klein winkeltje, kluisjes (soms in de kamer, soms bij receptie), roomservice, wasservice, internetfaciliteiten, fietsenverhuur zijn ook faciliteiten waarover het hotel beschikt. Op het strand bij het hotel is een bedrijfje gevestigd dat watersporten aanbiedt, waaronder surfen. In de tuin is een spa, waar u onder andere kunt genieten van een Balinese massage.

 

Heel prettig is dat het hotel over een zogenaamde vertrekkerslounge beschikt. Als u laat vertrekt kunt u hier heerlijk zitten en nog douchen terwijl u bagage veilig weggeborgen staat.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën