Gili Trawangan, Ko-Ko-Mo Resort

Lombok

Een heel mooi resort, bestaande uit villa’s met hoog privacy-gehalte, elke villa is ommuurd. Wel belangrijk om te weten is, dat het resort op het drukste stuk van het eiland ligt. Wij vinden het een aanrader voor diegenen, die buiten de privacy ook in het toch drukke toeristenwereldje wil vertoeven.

 

Locatie

Aan het drukste strandgedeelte van het eiland, temidden van restaurants, souvenirshops. Als u in uw kamer bent merkt u daar overigens nauwelijks wat van, maar het kan ’s avonds wel gehorig zijn als u buiten zit.

Accommodatie

Alle villa’s zijn ommuurd, privacy dus. Alle villa’s hebben een tweepersoonsbed. Leuk: de accommodaties zijn ieder weer in een andere kleur.

 

Villa-typen:

  • 3 Private Villa’s, met 1 slaapkamer. De villa is mooi. Er is een overkapte ruimte met een zitbank, eettafeltje met 2 stoelen en 2 fauteuils. De slaapkamer is mooi, niet overdadig. De badkamer is netjes. De buitenruimte grenst aan de overkapping: hier is een plungepool (klein zwembadje) met 2 ligbedden. 
  • 2 Private Villa’s met 2 slaapkamers. Dezelfde stijl en inrichting als de villa’s met 1 slaapkamer. Uiteraard is de ruimte groter en aangepast aan 4 gasten (dus meer stoelen, grote eettafel, enz). Met name de badkamer is schitterend en zeer ruim (en gedeeltelijk ‘open air’, oftewel: buiten). En natuurlijk 2 slaapkamers! De plungepool is eigenlijk een klein zwembad, groter dus, ongeveer 15 m2. 
  • 1 Private Villa met 3 slaapkamers. Ook hier weer gelijk aan bovenstaande villa’s, maar dan ingericht (dus weer ruimer) voor 6 gasten. En natuurlijk 3 slaapkamers. Het zwembad is ook groter, ongeveer 25 m2.

 

Voorzieningen
  • Geen algemeen zwembad, elke villa heeft een eigen zwembad
  • Het restaurant ligt op het strand, aan zee dus: zeer stijlvol, voeten in het zand; duidelijk meer niveau dan de meeste restaurants op dit vrij drukke deel van het eiland. Overigens: iedereen kan hier eten, dus niet exclusief voor de gasten
  • Verder alles wat u van een hotel van dit niveau kunt verwachten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.