Gili Air, Villa & Spa Bulun Madu

Lombok

Het is heerlijk vertoeven in 1 van de luxe villa’s van Bulun Madu. Er zijn maar 5 villa’s, zo mooi en ruim opgezet in een grote tuin. Bulun Madu ademt rust uit, dat merkt u gelijk als u aankomt.

 

Locatie

Villa & Spa Bulun Madu ligt op Gili Air. Gili Air ligt 5 kilometer voor de kust van Lombok. De villa’s liggen aan de oostkant van het eiland op korte loopafstand van verschillend restaurantjes. U hoeft alleen maar een klein zandpad over te steken, dan bent u op het spierwitte strand met de azuurblauwe zee.  

Accommodatie

Er zijn 5 villa’s aanwezig. Elke villa heeft zijn eigen naam. Alle villa’s zijn qua stijl en inrichting hetzelfde. 3 Villa’s zijn standaard en 2 Deluxe. De standaard villa’s zijn al ontzettend ruim, de Deluxe nog ruimer. Elke villa heeft 2 bedden met klamboe, een semi-open badkamer (met zoetwater!), kleine keuken, airconditioning, televisie en koffie- en thee-faciliteiten.

 

De villa’s hebben allemaal een eigen tuin met een buitendouche. Er staat ook een Bruga in de tuin. Dit is een traditioneel houten lounge hutje waar u heerlijk bij kunt komen.

Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants en een eenvoudige spa aanwezig.