Garut, Bukit Alamanda

Java

Leuke huisjes aan het water. Het leukste aan dit hotel is het schitterende uitzicht over de vallei. Groene bergen en tropische vegetatie zover u kunt kijken; dit ziet u vanaf het houten platform dat bij hotel Alamanda is aangelegd.

 

Locatie

5 kilometer buiten het dorp Garut ligt dit hotel. Het hotel kijkt uit over een vallei. Als u ’s avonds in het restaurant dineert, ziet u de lichtjes van Garut schitteren. Ondanks dat het hotel buiten het centrum ligt, hoort u wel goed de oproep tot gebed van de moskee. De luidsprekers staan op het hotel gericht en u wordt 's morgens vroeg wakker van de oproep tot gebed. Vaak is dit al rond een uur of 4 in de ochtend. Een aanrader dus om oordopjes mee te nemen.

Accommodatie

 

Er zijn 5 houten huizen met palmbladdaken waarin 16 kamers zijn ondergebracht. Er zijn 3 kamertypes.

De Lantana Suite, een bungalow met 1 slaapkamer, een badkamer en een terras.

De Edelweiss Suite met 1 slaapkamer, een badkamer met bad. De Alamanda Suite met twee slaapkamers en een terras. Alle kamers zijn netjes, maar wat simpel ingericht. Er staan veel houten meubels in. Alle kamers beschikken over televisie, minibar en een waterkoker. Heerlijk is het uitzicht vanaf het balkon.

U dient goed ter been te zijn, want er zijn veel trapjes en op- en afstapjes.

Voorzieningen

Er is een restaurant en een klein zwembad. In de openbare ruimtes is wifi.

Hou er rekening mee dat het hier in het weekend druk kan zijn met Indonesische gasten, die nogal luidruchtig kunnen zijn.

 

In de omgeving kan rafting georganiseerd worden door het hotel. Roomservice en laundryservice zijn aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën