Tabanan, Waka Gangga

Bali

Pure rust, alleen het geluid van de branding hoort u hier. Deze bijzondere, luxe accommodatie is aan te bevelen aan rustzoekers. Hier vindt u nog het Bali van vroeger. Het hotel grenst aan rijstvelden, kleine dorpjes liggen in de omgeving. Het hotel ligt aan zee, het strand is zwart hier.

Locatie

Zeer afgelegen, dit hotel is echt geschikt voor mensen die willen genieten van natuur, kleine dorpjes, nietsdoen en bovenal RUST! Het hotel ligt heel mooi. Aan de ene kant grenst het aan rijstvelden aan de andere kant ligt een lang, zwart zandstrand waar u heerlijk kunt wandelen. Gangga ligt aan de westkant van het eiland, wat inhoudt dat de zee hier ruig is. U hoort de golven ook echt kapotslaan in de branding. Een heerlijk geluid. Op het strand staan geen ligstoelen of parasols, de gasten van Waka Gangga liggen op de stoelen bij het zwembad. Wel leuk om te kijken naar de plaatselijke surfers en mensen die schelpdieren zoeken. U bent wel aangewezen op het hotel. Er zijn geen restaurantjes en winkeltjes in de buurt. Een week zouden we hier niet aanraden, maar een paar dagen helemaal bijkomen is heerlijk.

Accommodatie

 

Er zijn 25 kamers. Alle zijn vrijstaande ronde bungalows met een ruime tuin eromheen. De ronde “hutten” zijn ommuurd. Toch heeft u niet het gevoel om opgesloten te zijn, want de tuin rond uw hut is ruim genoeg. De kamers zelf zijn ook zeer ruim. Er is op creatieve wijze gebruik gemaakt van de ruimte, alles is rond gebouwd. In het midden staat het bed met een decoratieve en effectieve klamboe eromheen. Daarom heen staan een sofa, een kastje met waterkoker en een bureau. De badkamer is afgescheiden. Er staan een bad en een aparte douche. Er is veel gebruik gemaakt van natuursteen. Buiten is nog een douche. Binnen is ook een ruime garderobe voor uw bagage en een kluisje. Er is airconditioning, een ventilator en een koelkast.

Er zijn gardenview kamers, gardenview kamers met zwembad en oceanview rooms met zwembad. Sommige kamers zijn nog wat ouder, maar alle worden gerenoveerd.

De inrichting wordt gelijk. Alleen het uitzicht en het hebben van een zwembadje in uw tuin maken het verschil. In de tuin staan ook 2 ligstoelen. Tevens is er een gazebo waar u in de schaduw kunt genieten op het dagbed of in één van de twee stoelen.

Voorzieningen

Het restaurant heeft een bijzondere hippe constructie, heel open, met wrakhout. Op de kaart staan westerse en Aziatische gerechten. Er is een zwembad met handdoekenservice. Bij het zwembad staan ligstoelen. 

Hotel Waka Gangga heeft een fitnessruimte en spa. Roomservice, wasservice en boekenruil is er ook. Wifi kunt u gebruiken door het hele hotel.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën