Ujung Kulon, Flora & Fauna Guesthouse

Java

Eenvoudig guesthouse, gelegen op het eiland Peucang. U overnacht hier tijdens de excursie naar Ujung Kulon.

Locatie

Het guesthouse ligt op het eiland Peucang, wat behoort tot het Ujung Kulon National Park. Het eiland is gelegen voor de kust van Java, op circa 2,5 uur varen van Carita. Op het eiland kunt u een wandeling maken door de jungle en u kunt hier ook prima snorkelen. De onderwaterwereld rondom het eiland is prachtig.

Accommodatie

 

Het guesthouse bestaat uit 2 delen, Flora en Fauna. De kamers zijn verdeeld over 3 gebouwen en zijn rondom een gemeenschappelijk zitgedeelte gelegen.

 

De kamers in Flora zijn netjes en beschikken over airconditioning en een eigen badkamer met douche en westers toilet. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en 2 aparte bedden.

 

In het gedeelte Fauna zijn de kamers eenvoudiger, er is geen airconditioning en er is maar 1 kamer met een eigen badkamer. De overige kamers hebben een gedeelde badkamer. Deze badkamers beschikken alleen over een mandibak en Aziatisch hurktoilet.

 

Wij zullen in de eerste instantie proberen om een kamer in het Flora-gedeelte te boeken, maar in het hoogseizoen of in de weekenden kan het gebeuren dat de kamers zijn volgeboekt en dan zijn wij genoodzaakt om een eenvoudiger kamer te reserveren.

 

Voorzieningen

Het hotel heeft geen restaurant, de maaltijden worden meegenomen vanuit Carita. Er is wel een eetruimte.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën